Samma skatt för pensionärer och sjuka som för den som arbetar.

Hörde just på Nyheterna att Sverigedemokraterna vill ha samma skatt för den pensionärer och sjukpensionärer som för den som arbetar, nog måste väl Sverigedemokraterna i och med ett sådant förslag anses fientligt inställda mot så väl handikappade sjuka och pensionärer, den sista gruppen har ju trots allt varit med och byggt upp Sverige en gång, och de som råkat ut för sjukdom eller olycka har ju aldrig bett om denna situation, och skall inte straffas dubbelt upp. Gud bevare oss från SD då är vi snabbare än vi tror tillbaka i Backstugusittare och fattigdom

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *