Landstingsledningen befinner sig i Bryssel .

Hur i fridens fröjder kan Landstinget slösa på sådant? De är ju konkursmässiga och vården i Västernorrland har ju slapstick för länge sedan, men det är ju som vanligt med Landstinget, de ljuger som hästar travar,,skyller på taskig ekonomi ena minuten och slösar nästa minut, eftersom vården i Västernorrland har total kollapsat skall det omgående införas reseförbud för hela Landstingsledningen

Erik Lövgren Landstingsråd Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *