Landstingets lögn kultur tär på medborgarna

Lögn Kulturen härjar i Landstinget.
Erik lövgren har ljugit om flera uppmärksammade och kostsamma affärer i Landstinget, samtidigt som han på ett annat ställe i dagens upplaga av tidningen Ångermanland står med knäppta händer , och kanske ber han till gud om sina och Landstingets synder och lögner. Men Erik Lövgren, inse nu att du nu ljugit och farit fram med sanningen på ett så vårdslöst sätt att ditt och Landstingets förtroende är kört under botten nivån och det är dags att du kallar till ett kort styrelsesammanträde, där du entledigar såväl dig,Eva back som hela den politiska ledningen och Landstingsdirektören, för ingen av er har nog det minsta uns till förtroende hos medborgarna efter alla dumheter ni ställt till med och allt ni ljugit om.

Andreas Menzel

Erik Lövgren Landstingsråd Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *