Lokal chef för kirurgi i Övik dröjer

Lokal chef för kirurgin i Örnsköldsvik  dröjer, och man kan fråga sig om detta är ett medvetet beslut för att även lägga ner den akuta verksamheten vid Örnsköldsvik, läkarföreningen i Ångermanland med ordförande Lars Rocksen i spetsen anser sig med all rätt motarbetade av sjukhusdirektör Nina Fällback Svensson, något som Nina Fällback Svensson  bestämt tillbakavisar, dock måste det väl vara professionen, d.v.s Läkarföreningen med Lars Rocksen  spetsen som vet vad som är bäst för Ångermanland , vilket vare sig Landstinget i Västernorrland och därmed inte heller sjukhusdirektör Nina Fällback Svensson är kapabla att bedöma.

 

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *