Ny Chef till Kirurgin i Övik klar inom kort enligt Regiondirektör Hans Viklund

Regiondirektör Hans Viklund, säger att det inom kort kan vara klart med enhetschef vid kirurgin i Örnsköldsvik, men man måste ju fråga sig hur det kan vara så lätt att tillsätta chefer, när verksamheten, vården raseras allt mer i Västernorrland, något som vare sig regiondirektör Hans Viklund Region rådet Erik Lövgren eller HSN:s Ordförande Eva Back tycks känna till eller vilja kännas vid. Jag vill dock upplysa regiondirektör Hans Wiklund om att Neuroförbundet hade en konferens i Sundsvall under onsdagen ,. där HSN:s ordförande Eva Back närvarade och där kritiken mot nedrustningen i vården inte uteblev, Landstinget har genom sitt handlande sett till att rasera så väl den akuta som planerade vården och den medicinska rehabiliteringen i Västernorrland, att tala om att man skulle ha utvecklat den medicinska rehabiliteringen eller tillhandahålla 3 fungerande akutsjukhus, är att ljuga oss medborgare, skattebetalare och patienter i Västernorrland rakt i ögonen, lika mycket lögn ärv det att Landstinget skulle ha gjort denna nedrustning på grund av ekonomisk brist, det Landstinget lider brist på är förstånd att handla till medborgarnas bästa, alltså Landstinget har inte förmåga att spara på det som verkligen kostar och inte är till ett ända dugg nytta för oss Medborgare, Region Västernorrland vart en dyr och icke fungerande affär för oss skattebetalare och medborgare, en affär som vi får betala i form av försämrad vårdtillgänglighet, längre väntetider och säkert även högre avgifter, det Landstinget måste inse är att skall det sparas måste det skäras från toppen bland chefer, och direktörer och inte i den vårdande verksamheten något som drabbar oss som skattebetalare och patienter.

Men nu har ju Landstinget i Västernorrland genom sitt handlande gjort sitt val , och valet blev fler direktörer och chefer på bekostnad en sämre fungerande vård, men regiondirektör Hans Viklund trycks ju vara en av alla i Landstingets top hierarki som blundar för sanningen, men ser du Hans Viklund, Eva Back Erik Lövgren det gör inte vi medborgare och skattebetalare i Västernorrland, vi ser med fasa an Landstingets felsatsningar som i allt väsentligare grad drabbar oss Västerlänningar.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *