Landstingets nedrustning i vården har inget med ekonomi att göra

Bild tagen framför den stängda medicinska Rehabiliteringen i Härnösand

Märkligt att det blivit så tyst om den havererade vården i Västernorrland, och just nu tänker jag met på sossarnas och Vänsterns svek om utveckling av den medicinska Rehabiliteringen av unga människor som är ett minne blott i Västernorrland sedan Landstinget utan vare sig konsekvensbeskrivning eller kostnadsanalyser slog sönder en av många viktiga verksamheter i den Västernorrlands sjukvården, och värre lär det bli när de slår sönder Sollefteå och Örnsköldsviks Akutsjukhus som är Landstingets nästa och sista måltavlor, för sedan gäller bara bort med Landstinget, vilket skulle ha varit den ända rätta åtgärden för att rädda vården i Västernorrland.

Att Landstingets nedrustning i vården inte har med ekonomi att göra står ju helt klart när vi ser hur Landstinget handskas med våra skattemedel, där det slösas på chefer,tjänstemän och konsulter en hit en dit, Nej Landstingstrappan skall städas från toppen för att rädda vården i Västernorrland, nu får det vara slut med Landstingets svek .

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *