Luciakröning Härnösands Domkyrka

På tisdagskvällen kröntes Härnösands Lucia i en närmast fullsatt domkyrka
Där Körer och Musiker medverkade för att förgylla Kröningen kröningen som förtätades av Domprost Kent Nordin och Domkyrkokaplan Kristina Grönros.Tursamt nog har vi även fått lite av den vita varan som kallas snö, så det kändes riktigt mysigt.Nu önskar jag/ Vi alla varandra en fortsatt trevlig Adventstid, en god jul och ett gott nytt år i fredens och frihetens tecken

Luciakröning Härnösands Domkyrka

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *