Skyllten ingen reklam tack respekteras inte.

Skyltar ingen reklam tack respekteras inte av de som bär ut reklamen.
Har sedan jag flyttade in i min lägenhet på Nattviksgatan 5 en skyllt på dörren med klar och tydlig text ingen reklam tack denna skyllt är färggrann och borde inte vara svår att se och texten är enkel att förstå,men de som bär reklam tycks antigen ha svårt att läsa eller förstå orden ingen reklam tack, då de trots klara skyltar kastar in hela reklambunten, ett pappersslöseri utan des like och onödigt sopsorterande för mig som lägenhetsinnehavare.
Jag vill nu uppmana de som ivrigt bär sin reklam att läsa skylten på min dörr och respektera denna text, skulle jag ser er kastar jag reklamen efter er och ni skall givetvis ta den med re från platsen, och frågan är väl om en överträdelse av en skyllt med texten ingen reklam tack är att betrakta som olaga intrång.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *