Landstingets ekonomi påstås i det närmaste vara i balans, vilket sker på bekostnad av medborgarna och vården

Så slår sig ledande politiker för bröstet och säger att ekonomin i det närmaste är i balans, hur detta kan gå till i ett havererat och sjunkande skepp, med allt fler stafetter,konsulter och chefer är obegripligt och inget nämns om den förstörda medicinska Rehabiliteringen, de skandalösa chefsavtalen och de lika skandalösa konsultavtalen stafettkostnaderna, att mot bakgrund av ovan angivna punkter som det över huvudlaget inte talas om slå sig för bröstet och tro att man lyckats är ju som att ljuga oss medborgare och skattebetalare rakt i ögonen. 3 akutsjukhus har blivit 2 den medicinska rehabiliteringen är ett minne blott i Härnösand och därmed även i Västernorrland, Landstinget har betalat mångmiljonbelopp i skandalösa chefs och konsultarvoden, och att i det läget tala om en lyckad valperiod och dessutom kalla insatserna för lyckade är som vi alla förstår långt i från sanningen,att politiker och tjänstemannaföraktet i Landstinget ökar är givetvis oerhört tråkigt och beklagligt, men des värre till största delen måste det anses vara självförvållat, då ledande politiker ena dagen havererar vården för att nästa dag vara med och fatta beslut i ekonomiska affärer som drabbar oss medborgare och skattebetalare, eller i vart fall tycks man blunda för dem , jag och säkert många med mig som betalar vår Landstingsskatt frågar sig säkert gång på annan vad det ät som gör att beslutsfattarna i Landstinget tycks vara oförmögna att kräva konsekvensbeskrivningar och kostnadsanalyser, vet de inte att sådant är lkag när det handlar om skattemedel, vidare tycks de inte känna till att sådana handlingar är offentliga handlingtar som skall hålla tillgängliga för oss skattebetalare och medborgare.
Men Erik Lövgren Eva Bach Hans-Olov Häggström med flera i Landsstinget säg inte att ni har lyckats, det är ju lögn, ni har i stället misslyckats så kapitalt så att hela Landstinget skulle bli fall för kronofogde och polisutredning för att ta reda på sanningen var alla våra skattemiljoner som skall gå till vården har försvunnit och samtidigt kräva återbetalning

Landstingets ekonomi påstås vara i balans

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *