Handeln i Härnösand

Hur tänker Härnösandsborna egentligen ? Tänker de som är bilburna bara på sig själva ?, och tänker de inte på miljö när de sätter sig och blåser till det som tycks vara Härnösands Mecka Nummer ett Birsta city? Härnösandsborna klagar att det inte finns några affärer i Härnösand, men vad gör de för att rädda handeln i Härnösand? Ja rakt ingenting, de som är bilburna ser det som en utflykt, men saknar man bil och körkort, är den utveckling som nu tycks drabba Härnösand att betrakta som en sto fara för handeln i Härnösand i framtiden, skall soppan verkligen behöva kosta 30 40 ja rent av 50 kr litern innan dessa lämmeltåg till detta eländes Birsta City slutar ?

Lindex i Härnösand lägger ner 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *