Region Västernorrland

 

Regionrådet Erik Lövgren

Landstingsrådet =Regionrådet Erik Lövgren så kallat regionråd i Västernorrland lyser beter sig som en liten skolpojke när han tros trycka på knappen för den nya skylten Region Västernorrland, men ett är nog rätt säkert att vi skattebetalare, medborgare och patienter i Västernorrland, lyser nog varken över Landstinget i Västernorrland,den nya skylten Region Västernorrland på Landstingsfasaden eller över Landstingsledningen som havererat den Västernorrländska Vården, alltså en regionbildning till inget nytta för oss medborgare,skattebetalare, patienter och vårdanställda.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *