Region Västernorrland en dyr affär till ingen nytta Regionens hus ett löjens skimmer och skam för Västernorrland

”Region Västernorrland” Namnbytet kostar oss skattebetalare 6 miljoner kronor och är inte till någon som helst nytta.den nya skylten regionens hus är endast ett sätt att späda på ilskan och föraktet över Landstinget, som nu tror sig ha fått ännu mer makt, en makt som lett till ökat maktmissbruk, att det sedan har kostat oss skattbetalare miljontals kronor i skumraskavtal till olika chefer förringar inte föraktet för region Västernorrland, vilket även den överbetalde regiondirektören Hans Viklund borde vara medveten om .
Att inte inse att nedrustningen i vården inte leder till Västernorrlands utveckling utan snarare tvärtom leder till avveckling är något som vare sig Landstingspolitiker lika lite Landstingstjänstemän tycks ha förstått, men nu är det dags att städa Landstingstrappan från toppen och så snabbt så möjligt avveckla så väl region Västernorrland som Landstinget i Västernorrland, för vi skattebetalare , medborgare i Västernorrland har fått nog av maktmissbruk, skumraskavtal och Landstingschefer som inte duger något till utan bara kostar en massa pengar.

Namnbyte en dyr affär till ingen nytta

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *