Landsstingets skandalavtal dränerar vården i Västernorrland

Skandalerna i Landstinget avlöser varandra och dränerar vården, och äventyrar patientsäkerheten, och man måste i allt högre grad ifrågasätta vem som bestämmer vad våra skattemedel skall användas till,ett är klar´t våra skattemedel skall gå till en värdig vård i Västernorrland och inte en massa skandalavtal

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *