Vård på lika villkor i Västernorrland ?

Om vi ser till att alla får ligga i samma kö och i korridorer vid överbeläggningar, vilket är det mest vanliga inte minst vid Sundsvalls Sjukhus så är vården lika.men vad gäller tillgängligheten ges den numera på allt annat än lika villkor. se bara på den medicinska Rehabiliteringen,som är ett minne blott, 4 akutsjukhus, vart först 3 och är väl numera bara att betrakta som 2 Sundsvall och Övik, även om personalen gör sitt yttersta så är det alltid vi patienter som kommer i kläm,. Även den medicinska Rehabiliteringen i Västernorrland är ett minne blott, sedan medicinsk Rehab i Härnösand lades ner, men våra blindstyren och muntergökar i Landstinget förnekar detta totalt , vilket nog ,est måste anses bero på inkompetens och okunskap av stora mått, inte heller har man någonsin varit vare sig kompetent eller kapabel att presentera vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser för all nedrustning i vården, inte heller vart våra skattemedel försvunnit, jo det har vi ju sett, Konsulter,chefer direktörer är viktigare än fungerande bra vård, och detta skall vi kalla region, god middag och fortsatt trevlig dag till alla som tror på LVn med en framtid. och att som Landstingsrådet Erik Lövgren och HSN:S Ordförande Eva Back gå ut och säga att vi har inget att skämmas för tyder på oförstånd eller skall vi kalla det okunskap, 3 akutsjukhus har blivit 2 och den medicinska rehabiliteringen i Västernorrland är ett minne blott

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *