Landstinget och de svikna löftena om utveckling av vården i Västernorrland

Tack Erik Lövgren för att du och ditt gäng ännu en gång svikit era löften,  3 akutsjukhus blev i ett slag 2 Örnsköldsvik och erat mecka Länssjukhuset i Sundsvall och den medicinska rehabiliteringen som ni lovade utveckla har ni totalhavererat

Landstingsrådet Erik Lövgren

ni har nu 2 månader på er att städa ut er ur Landstingets bunker på Storgatan i Härnösand., 3 akutsjukhus blev 2 Medicinsk rehabilitering blev vi blåsta på. stafettkostnaderna ökar Lavinartat,lika så kostnaderna för konsulter,chefer direktörer och odugliga inkompetenta beslutsfattare som svikit oss medborgare,väljare och skattebetalare i Västernorrland, dags att städa ut er så att det är rent och sanerat till valet i september.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *