Tack Etik Lövgren Eva Back med flera för vårdkaoset i Västernorrland

Tacka Erik Lövgren Eva Back med flera för detta kaos tacka dem även för svikna löften om 3 akutsjukhus och utvecklad medicinsk rehabilitering, och kom i håg allt görs utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, och kom också i håg att nedrustningen i vården i Västernorrland inte är ekonomiskt betingad utan handlar om ren idioti,dumhet och oförstånd, som kostar oss medborgare mångmiljonbelopp och människoliv.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *