Tack Etik Lövgren Eva Back med flera för vårdkaoset i Västernorrland

Tacka Erik Lövgren Eva Back med flera för detta kaos tacka dem även för svikna löften om 3 akutsjukhus och utvecklad medicinsk rehabilitering, och kom i håg allt görs utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, och kom också i håg att nedrustningen i vården i Västernorrland inte är ekonomiskt betingad utan handlar om ren idioti,dumhet och oförstånd, som kostar oss medborgare mångmiljonbelopp och människoliv.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *