Vem vågar lova 3 akutsjukhus och återställd medicinsk rehabilitering i Västernorrland

När man läser olika debattinlägg bland annat här på Face Book, så framgår det helt klart att alla partier gör alt för att vinna röster och därmed höstens val, frågan är bara vem som törs lova 3 akutsjukhus och utvecklad= återställande av den medicinska rehabiliteringen i Västernorrland och sedan stå för sitt löfte.
Svara öppet och ärligt

Andreas Menzel om vården i Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *