Vem vågar lova 3 akutsjukhus och återställd medicinsk rehabilitering i Västernorrland

När man läser olika debattinlägg bland annat här på Face Book, så framgår det helt klart att alla partier gör alt för att vinna röster och därmed höstens val, frågan är bara vem som törs lova 3 akutsjukhus och utvecklad= återställande av den medicinska rehabiliteringen i Västernorrland och sedan stå för sitt löfte.
Svara öppet och ärligt

Andreas Menzel om vården i Västernorrland

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

> Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med två datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor Musik och teater Kultur

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *