Vad kommer Sverige och Västernorrland att ha för politiskt styre efter valet ?

Ställde för en tid sedan fördöljande fråga på kan du lova. och man blir verkligen brydd ledsen och bekymrad över savens utfall. Till höga löner på chefsnivåer tyckas det finnas hur mycket pengar som helst, men till att höja en uruselt låg dagersättning tycks det inte finnas pengar, ännu en gång ett bevis på hur lätt det är att sparka på de svaga, handikappade och sjuka och samtidigt höja politiker och chefslöner till det orimliga, då finns det tydligen hur mycket pengar som helst Varför, och hur kan det komma sig ? Så här ser svaren ut S = Nej MP= Nej M =Nej V=Nej C=Nej KD=Ja SD och L saknas svaren, vad kommer vi att ha för styre efter valet kan man fråga stig ? vad man kan utläsa av dessa svar är att av 8 partier är 5 partier beredda att sparka på den som redan ligger är det så man skall tolka dessa svar ? Detta styrker allt mer mina och andras krav att det måste städas i de politiska topparna för att rädda olika verksamheter .

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *