Region Västernorrland en historisk gigantisk felsatsning

En gigantiskt Historisk felsatsning, som kommer att försämra vården i Västernorrland ytterligare, eftersom Landstinget därmed kommer att pyssla med ännu mer som inte har ett dyft med Landstingets verksamhet att göra, och naturligtvis är det oss medborgare,skattebetalare,patienter och vårdanställda detta kommer att drabba i form av sämre tillgänglighet,högre arbetsbelastning och längre väntetider.
Att nedrustningen skulle vara ekonomiskt betingad och att den skulle bli bättre genom centraliseringen till Sundsvall ä’r det inte en sunt tänkande människa som tror på .
3 akutsjukhus har blivit 2 och den medicinska rehabiliteringen är ett minne blott sedan den lades ned i Härnösand, och allt har skett på lösa antaganden och utan vare sig konsekvensbeskrivningar eller kostnadsanalyser, och allt drabbar oss som skattebetalare, medborgare och patienter i Västernorrland,som i stället fått en kostnad mer att dras med genom Region Västernorrlands bildande, vilket kan liknas vid snigeln som bygger bo kring sig själv, Nu står vi inför ett val och då gäller det att komma i håg Landstingets brutna löften om tre akutsjukhus och utvecklad medicinsk rehabilitering, som dessa tölpar inbillade sig skulle bli bättre genom att stuva in den i geriatrisk rehab i Sundsvall, men som vanlig´t blir ju all nedrustning i vården aldrig bättre utan bara sämre . Så nu gäller det att alla Västernorrlänningar kommer i håg alla sveken om utveckling av vården i Västernorrland, och nu är det dags att få bort kolossen på lerfötter Landstinget och i stället låta staten överta ansvaret för vården, för sämre kan det inte bli. I Region Västernorrland har det försnillats miljontals kronor på chefer,konsulter och direktörer, pengar som oavkortat hade kunnat användas till att utveckla vården i Västernorrland. Valdagen närmar sig och då gäller det att komma i håg alla svikna löften och felsatsningar

Region Västernorrland en gigantisk historisk felsatsning

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *