Vad händer med Härnösand?

Tänk att nu börjar till och med turister och sommargäster att fråga sig vad som har hänt och håller på att hända med Härnösand, en fullt berättigad fråga, är det då inte hög tid för ledande politiker att på allvar ta tag i alla de nackdelar som drabbat Härnösand? Mittuniversitetet Spjutegården Metropol, alla ett minne blott, vi talar så varmt om att vi vill utveckla Härnösand, men verkligheten tycks vara den rakt motsatta,Centrum utarmas på affärsverksamhet, Lindex lämnar Hemköps huset och mycket annat har försvunnit, men när utländska sommargäster börjar fråga sig vad som händer, måste det väl vara hög tid att stoppa den negativa trenden? till detta kommer Medicinsk Rehabs avveckling Sjukhuset ett minne blott och frågan är väl hur länge vi har någon fungerande primärvård, är det så vi= våra politiker vill utveckla Härnösand? eler har vi verkligen passerat gränsen så att all makt har hamnat hos storebror Sundsvall och att vi i lilla Härnösand inte har något att säga till om längre? och inte vart det bättre av att vi vart Region och därmed hamnade och kommer ännu mer att hamna i Sundsvall.

Dags att vända på den negativa trenden ett rykte som alltså nu har nått Europa och inte är av positiv art för Härnösand

Andreas Menzel

Härnösand

Vad händer med Härnösand

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *