Banken slutar med kontanthantering ?

God morgon Västernorrland och övriga Sverige
Riksbankens och därmed bankernas ide om att upphöra med kontanthanteringen f.r.o.m 2018-11-01 drabbar åter oss som medborgare, då riskerna för rån på gatan som redan är stor i dag med all sannolikhet kommer att öka i och med bankernas upphörande av hanteringen med kontanter, vidare kan man ju fråga sig vem som tar ansvaret för de påtalade riskerna , kunden eller banken ? med all sannolikhet i vart fall inte baken, alltså drabbar det åter oss som medborgare, och frågan man ställer sig då är vad skall banken ägna sig åt i framtiden när de inte servar kunderna över disk längre ?

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *