Smärtgränsen för Landstingsledningens dumheter i form av nedrustning i vården är nådd.

Smärtgränsen är nådd för Landstingets nedrustning i vården

S Ledaren Tidningen Åmgermanland2018-11-28 Ställer Sussan jöstedt med all rätt frågan vad får politiker kosta, tyvärr glömde hon att ställa några följdfrågor A Vad får Tjänstemän och Stafetter kosta och hur mycket kan vi nedrusta vården innan smäsrtgränsen är nådd . Svaret på dessa frågor Tjänstemän och stafetter tycks få kosta hur mycket som helst ocn smärtgränsen för nedrustningen är för länge sedan nådd genom alla svikna löften, så ännu n gång ä’r detdags att skära i toppen, för Landstingets nedrustening i vården har nått botten , 3 akutsjukhus har blivit 2 från början var de 4 och Västernorrlland har som många gångertidigare påpekats snuvats på all medicinsk rehabilitering ,inte ens bassängverksamheten i Härnösand funherar längre, Så Glen Nordlund Ingeborg Viksten Lena Asplund Erik Lövgren Eva Back med flera i Landstingstoppen Botten är nådd och denna botten är ni alla skylldiga till så ta erat ansvar städa ut er ur Landstingskansliet ikläd er vårdpersonalens kläder och börja arbeta,så att ni försyår vad vi medborgare,patienter och vårdpersonal menar när vi protesterar mor erat oansvariga handlande när ni nedrustar vården och sviker era löften, till didt har onte en enda Landstingsledning någonsin varit kapabla att pressenter vare sig konsekvensbeskrivningar elelr kosnadsanalyser för all nedustning i vården, men nu brådskar det att propcka fram dessa docku,ment snart knackar jag på och vill se dem ni får en vecka på er att ta fram dem räknat från 2018-11-28, så senast den 2018-12-05 skall ni svara med pressentation av så väl konsekvensbeskrivningar som kostnadsanlyser.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *