Förre Rikspolischefen Björn Eriksson varnar för bankernas naivitet om avskaffandet av kontanter

DIGITAL DIKTATUR ,Hör nu uppp alla förespräkare för avskaffandet av kontanter. tidigare Rikspolischefen Björn Eriksson varnar med all rätt för en digital diktatur och naivitet i och med bankernas avskaffande av kontanter, Så slå av på tajkten ni som är med och förstör vårat kära Sverige genom att sköta allt via internetbak, se till att behålla och utveckla ett samhälle för alla Bojkotyta bankernas diktaturfassoner att avskaffa kontanterna och därmed diskriminera stora hrupper av människor, det är vad tidigare Rikspolischefen Björn Eriksson mycket tydligt och riktigt vill säga och jag och många med mig hoppas att alla bank och Internethajar LÄSER OCH FATTAR DETTA VIIKTIGA UTTALANDE AV EN KLOK MAN

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *