Landstingets åtgärdslista pressenteras i Februari

Enligt Landstingsrådet Glen Nordlund komemr en åtärdslista att pressenteras i Februai hut och på vad man skall spara i vården för att komma till rätta med Landstingets ständigt urrusla ekonomi, som inneburit och allt jämt innebär stora nedrsutningar ik vården, men inte ett ljud nämns om någon åtgärdslista som innebär några neddskärningar i Landstingskansliet, tror man att man sitter i orubbat bo ? I så fall tror man nog rätt så fel, under en mängd av år har Landstinget slösat i toppen, något som ständigt drababr oss medborgare och skattebetalare, man lovar utveckling, en utveckling som i verkligheten innebär avveckling, och ständiugt sker dessa avvecklingar utan giltiga beslutsunderlag i form av Konsekjvensbeskrivningar och kostnadsanalyser, dockument som enligt Sveriges Rikes lag är att betrakta som ofentlig handling och därmed skall hållas tillgängliga fört oss medborgare och skattebetalare.

Att vi sedan har ett ruttet rättssystem som enligt lag innebär att alla olagliga eller felaktiga beslut enligt lag kan överklagas av oss medborgare, men ett system som ochså inneböär att det i praktiken är omöjlihgt att få rätt mot felaktiga beslut spär bara på den fullt befogade kritiken mot kolossen på lerfötter Landstinget med en inkompetent och gförstånmdslös Landstingsledning och så har det altid varit och tycks för alltid förbloi. Nej Gott folk i Västernorrland Landstingets tid är förbi då de misskött och allt jämt missköter sin huvuduppgift vård4en, och i styället låter de begränsade ekonomiska ressurserna gå till Stafetter,Konsulter,chefer,direktörer och flörståndslösa politiker som sägs vara valda av oss medborgare och skattebetalare i Västernorrland förringar inte kritiken.

Landstingsrådet i Västernorrland Glenn Nordlund

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Landstingets åtgärdslista pressenteras i Februari”

  1. Den enda rätta åtgärden är lägg ner Region VästerNorrland och använd pengarna till vård och inte till Fallskärmar och andra oviktiga utgifter. Pengarna ska användas till vård. Det är ju människors Liv o Hälsa det gäller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *