Landstinbgets ekonomi inget problem

Landstingsrådet Glen Nordlund

Regionnens ekonomi är inte det stora problemet enligt denna trio,nej det stora problemet är att vi har haft och allt jämt har Landstingsledningar i toppen som inte bryr sig om medborgarna, de förstår heler inte att skall det sparas måste detta ske på rött sätt och ställe alltså i Landstingstoppen, där det fördkingrats miljontals kronor genom åren, och att detta kunnat sle beror helt klart på att vi allt jhämt har en inkompetent Landstingsmajoritet som inte ser hur problemen växer i takt med nedrustningen i vården, en nedrustning som skett och som alltjämt sker under falska förevändningar, då Landstinget oi Västernorrland genom åren har slösat= Förskingrat miljontals kronoinr på skonsulter, chefer och verksamheter som inte har ett dygft med vården att göra,att vården i Västernorrland störtblöder bryr sig Landstinget inte onm inte heller tycks de bry sig omn att de alltjämt sviker oss mewdborgare och skattebetalare, de har totaldemolerat Sjukhusen och den hela den medicinska Rehabiliteringen i Västernorrland, något som skett ocjh allt jämt sker på felakriga grunder då det saknas så väl konsekvensbeskrivningar som kostnadsanalyser, ett är dock klart och det är att det tucks vara mycket lättare att haverera en viktig verksamhet som gynnar oss medborgare, nämligen vården i Västernorrland än att börja städa Landstingstrappan från toppen .
I ett dokumentkallat sjukhus 90 skapat under 80 talet står att Landstinget i Västernorrland skall ha 4 akutsjukhus,något som snabbt glömdes bort och i dag har man m,ed nöd och näppe 2 fullt fungerande akutsjukhus, för frågan ät ju hur länge det tar innan man sätter kniven i Örnsköldsviks Akutsjukhsus.
Nej börja spara rätt slopa dyra stafetter, konsulter och chefer städa bort inkompetenta politiker som inte förstår medborgarnas bästa.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *