Måste bo hemma efter att pesonlig assistans drogs in

https://www.tv4.se/nyheterna/klipp/personliga-assistansen-drogs-in-m%C3%A5ste-bo-hemma-igen-11959677

Detta är intr klokt, och inte heller värdigt mot den assistansberättigade som blir av med sin assistans och till följd av detta måste flytta hem, vi säger att vårat samhäölle skall vara till för alla , men allt oftare får vi bevis på att detta inte stämmer med verkligheten, var finns det humana samhället som skall vara till för alla , och hur skulle de som beslutat i detta och beslutar i liknande ärenden vilja bli bemötta ? Knappast som denna vuxna kvinna.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *