Landstingets åtgärdslista kommer i Februari

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/besked-i-februari-atgardslista-for-sjukvarden-presenteras?fbclid=IwAR2rTYgCxniFmvIF2PZ9VKX-yQqgZO4tESlHu9sVrj72VUN67ipAAqorgxc

Hur vågar Glen Nordlund ta ordet ansvar i sin mund?
Landstinget har aldrig och kommer aldrig att ta ansvar, de nedrustar vården i raketfart och struntar i oss medborgare,patienter och skattebtalarae, dags att se till att slippa betala Landstingsskatt, för det mesta tycks ju gå till arvoden chefer,konmsultre ochpolitikre i Landstinget som inte tycks förstå vilket kaos de är med och stälöler till med .

Skall bli intressant att se om dety finns något sagt i åtgärdslistan om besparingar i Landstingstoppen

Landstingsrådet Glen Nordlund

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *