Medborgarförslagen slopas i Härnösand

Svar till Susanne Sjöstedt Tack och lov har man slopat medborgarförslagen i Härnösand säger hon.Det var det dummaste jag hört av Susanne Sjöstedt. Som Journalist borde du veta bättre ,och förstå att man inte kan utelämna enskilda medborgares engagemang, så som nu har blivit fallet i Härnösands Kommun .

Som mycket flitig samhällsmedborgare och debattör hat jag lämna in en hel del, medborgarförslag som enskild, men sedan årsskiftet är alltså det alltså slut med möjligheten för enskilda personer att delta i samhällsutvecklingen i Härnösand, och numera gäller bara klumpförslag , och jag kräver besked från Andreas Sjölander Kommunalråd i Härnösand hur jag som enskild skall bete mig för att lämna in ett enskilt förslag och av Susanne Sjöstedt kräver jag en förklaring och en ursäkt för ditt otroligt dumma och klumpiga uttalande i en så viktig fråga som att alla samhällsmedborgare oavsett grupp=klump eller enskild skall kunna lämna in medborgarförslag och därmed aktivt delta i samhällsdebatten i Härnösand, Som så kallad Journalist borde Susanne Sjöstedt hålla sig neutral och objektiv i en så viktig fråga som samtidigt är en medborgerlig rätt som skall kunna utnyttjas av så väl enskilda som grupper..

 

Andreas Menzel

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Medborgarförslagen slopas i Härnösand”

  1. Självklar bör alla kommuner erbjuda medborgarförslag till medborgarna. Jag tror även att medborgarförslag kan minska politikerföraktet eftersom folk då känner att de kan påverka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *