Bankernas kontanthanering dyr affär för den enskilde Det går utför för Sverige

Sedan årsskiftet är det definitivt slut med kontanter från banken, och i stället tvingas man beställa pengar och sedan hämta ut dem på ett utlämningsställe, alltså inte banken man får ett SMS som talar om var ett värdebrev med pengar finns att hämta, d.v.s. om det fungerar med SMS som är det ända meddelandet man får,  det sätt som i övrigt står till buds är dessa förbaskade bankomater, som allt mer tycks ta över den personliga servicen och oavkortat frågar man sig om våra ungtuppar i bankledningar och börshajar inser vad de ställt till med för problem för många människor, främst äldre och personer med olika funktionsnedsättningar, visst kan man få kontanter, men då får man betala 50 spänn per leverans och frågan är för vad jag skall bestraffas med 50 kronor eftersom jag tvingas hämta mitt värdebrev med pengar själv alltså ingens service här heller,det går utför med Sveriges välfärdssamhälle

Avskaffandet av kontanter en dyfr affär för den enskilde

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *