Försäkringskassans ersättningsbelopp höjt med 67 kronor

Förskringskassan har höjt sitt ersättningsbelopp med 67 kronor från 2018 till 2019, Inga hissnande fallskärmsavtal här inte, frågan är väl om de går KK och man kanske blir återbetalningskylldig för dessa korvören, hur gör man ed oskäliga chefsavtal ? Höjder den ännu mer.
Vi lever i ett rättvist och jämlikt Sverige 2019 påstås det, är det någon som tror på det ? Inte jag

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *