En del bilister i Härnösand tycks ha köpt körkort på postorder

Var torsdagen den 2019-01-17 ut för en rätt obehaglig situation på ett övergångställe i härnösand, ett foedon hade närmade sig i rätt högv fart ett av stans övergångsställen vid vårdcentralen Johannesberg fd Tingshuset, denne hade nog inte för avsikt att stanna trots att jag befann mig en bra bit ut i mitten, denbne girar och fortsätter  i sa,mma höga fart bakpm mig och det var bara ogjort atyt smällen hade varit ett faktum, och jag frågar mig var bilister i Härnösand ínte alla, men många har köpt sina körkort,kanske på postorder, och var håller polisen hus ?, har inte bilister i Härnösand klart för sig att lämna företräde för fotgängare vid övergångsställen, eller är detta en följd av att ävebn många fotgängare i Härnösand struntar i övergångsställerna, och då infinner sig oönskat ,den förbjudna regeln störst kör först, man kan inte ha så brottomt att man tummar på så väl trafikrgler som trafiksäkerhet, något som kan blimycket öderstiget för fotgängaren och mycket dyrt för bilisten, lite mer hänsyn är att emotse vad gäller trafiken i Härnösand

Bättre hänsyn krävs vid övergångsställen

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *