Landstingets svek går inte att beskriva i ord

Hur kunde Landstinget i Västernorrland ljuga så djävulkst i oss medborgare,skattebetalare och patienter om den medicinska rehabliliteringen? Som idag är ett minne blott och numera inrymemr ett flyktingboende som barta ställer till med förtet, desutm är vattenkvalliten av så dålig standard så att jag måstat sluta till följd av flertal svåra beckeninflamationer, detta kallar landstinget utveckling,god och jämlikvård FY FASEN FÖR ALLA SVEK OCH LÖGNER FYFASEN FÖR LANDSTINGET; FYFASEM FÖR ERIK LÖVGREN;EVA BACK OCH HELA DETTA LANDSTINGSPACK,SOM BARA KÖR MED SVEK`;LÖGNER OCH SNACK

Rehabmediicin Härnösand ett minne blott ett minne blott är även den profesionella medicinska Rehabilitering för personer med Neurologiska diahnoser och symtom 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *