Tänk att man fortfarane kan få något för Landstingsskatten utan att bli debiterad med faktura

Tänk att man fortfarande kan något för Landstingsskatten utan att bli debeterad desutom.
En brosvajer på min rullator pajade i fredags, man kunde tro det var fredag, den 13.jag felanmäler via Webformuläret,och för att vara på den sä’kra sidan konmtaktar jag Sservuceenheten i går som meddelade reparation Tisdag elelr Torsdag, nu blev det tisdag, bral, men eftersom Landstingets äger sig ha taskig ekonomi, så var jag givetvis beredd på en rejäl serviceräkning, döm om min förvåning,när servicemannen meddelade i dag att denna service inte kostar mig något ,tro huerr öänge Landstinget kan undvara denan avgift ? Knappast för all framtide, men vi får vara glada så länge det varar.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *