Ett tidigare Landstingsråds ord

Vi hade en gång ett Landstingsråd vvid namn Janne Sjödin, denne man var mnd och slog klubbslaget för nedläggningen av Härnösands Akutsjukhus,m kort efter klubbslaget råkar karln ut för en strok , och läggs in på Härnösands Akursjukhus, fär även jagf hade råkat hamna, des cvärre på smma avdelning,men tack och lov inte på samma sal, i vart fall möter jag honom i dörren och kunde naturligtvis inte hålla mig från att fråga vad han gjorde där ? Han hade ju kort tidigare lagt ner all medicinsk verksamhet i Härnösand, så han borde ju rimligtvis ha tagit konsekvenserna av Landstinget och sitt b eslut och sagt5 kör till Sundsvall, nej i stället sgår han ut oich öser beröm över Härnösands Akutsjukhus, man frågar sig om jan visste vad han gjordse, men man kan ju trösta sig med vad som står i Apg 29 där det står förlåten dem ty de vet inte vad de gör , Ja att de inte vet vad de gör är ju en sak,men att förlåta dem för detta kan dey knappast bli tal om.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *