Svar till Lars-Åke Kranz angående biltrafik i Citty

Förbjuden Biltrafik

Svar till Lars-Åke Kranz angående biltrafik i Citty

Svar till Lars-Åke Kraz Snälla Lars-Åke Kranz och andra bilburna.i Härnösand Ni tänker ändasdt på er själva,men tycks fullständigt sakna förståelse för att det finns fotgängare som även vi har rätt till en säker trafikmiljö, trafikkaoset och brott mot trafikregler är vardag i Härnösand, opch att öppna Citty för bitrafik komme4r bara att öka kaoset .,alltså tänk på att detr finns fler änb ni bilister, som helst skall köra genom hyllorna i affären oc det ginge efter er., förvärra inte det kaos som redan rådet i trafiken i Härnösand i dag,utan värna i stälet om allas trafiksäkerhet.

 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *