Trädgårdsgatan i Härnösand rena puckelpisten

Här höll jag på att köra omkull med rullatorn i lördags, och frågan är när man tänker återställa gatan? Samtidigt kan man passa på att fasta trottoarkanten så att man tar sig upp på truttoaren på ett säkert sätt, Hoppas att denna puckelpist åtgärdas omgående så att inga allvarliga olyckor hinner inträffa, för då blir dt dyrt för fastighetsägaren/ägarna, och frågan är vem av fastighetsägarna som i såfall skall ställas till svars ? så här hat det varit sedan i fjol Rena puckelpisten, elelr tror man att alla är bilburna? Ja även då är det rent omänskligt att ta sigf fram här

Trädgårdsgatan i Härnösand rena puckelpisten 

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Trädgårdsgatan i Härnösand rena puckelpisten”

  1. Helt rätt !
    Tyvärr finns det Kommuner som inte tycks ha förstått poängen med medborgarförslagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *