Köproblem i Landstingets skylls på Juornalsuystem

Det var väl förutsägbart att centralisering av vården bara skulle leda till ett ökat strul 0och längtre köer, men eftersom Landstingsledningen tycks springa som blindbockar med bindlar för ögonenm ser mman inte vilket kaos centraliseringen medfört,det är nog ochså så att beslytsfattarna i Landstinget aldig omfattas av sina egna beslut och därför inte inser volken säkerhetsrisk de och des beslut utgör för oss medborgare,skattebetalare och patienter i Västernorrland,att man förskingrat miljardbelopp genom åren på konsullter,chefer och stafetter är något de ej är kompetenta att inse, det är alltså mycket enkelt att inse att vi medborgare är osynliga kort i ett fult maktmissbruk,som tycks vara svårt attt få stopp på, och det ända raka för att få stopp på Landstingets maktmissbruk är att Staten eller privat vårdgivare övertar ansvareyt för vården i Västernorrland och Sverige , annrs kommer vårdem att vara det magnifikt största sjunkande skeppet sedan Titanic

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *