Löfven har redan börjat steka nästa valfläsk

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2260990133986497&set=gm.2953110811373530&type=3&theater&ifg=1

Löfven Lovar runt håler tunt och pratar strunt. De senaste valen har dess värre han varit den som tagit makten,även om utgången hade kunnat bli en annan om de borgerliga hade kunnat samsas om en stabil plattform. då hade vi sluppit denne svikare och lögnare, allt som skulle bli bättre genom löfvens regering har bara blivit säömre. De svaga och sjuka och handikappade slåss för sin rätt lika så de arbetslösa.

Vården skärs ner allt mer och mer, violket gör att många vårdanställda flyr vården inte mindt i Västernorrland, vilket har fått till följd att många som söker vård tvingas vänta onödigt länge på grund av växande köer, trots deetta påstår vår stadsminister Löfvev att det går bra för Sverige , i vilket avseende han tycker att det bgåår bra har han aldrig pressicerat, så man kan bara konstatera att han och andra beslutsfattare unte minst i Landstinget lever med en skrämmande falsk verklighetsbild , och hur nab skall koma till rätta med denna falska verklighetsbild är det nog knappast någon som har någonm lösning på, eftersom allt vad vi som medborgare och skattebetalare säger viftas undan,trots att det är vi sim mest konkret konfronteras med sanningen, det märkliga är bara att när valet närmar sig tycks man ha glömt bort alla svikna löften, så hur skall vi då kunna få någon förändring åt det positiva hållet kan man fråga sig ?

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *