Telia släcker ned det fasta telenätet, Vad säger storstadsborna om detta ?

Är det någon som funderat över vad boende io storstäderna säger om att telia tänker släcka ned det fasta telefonnätet, eller är det bara i Norrland man kan ställa till med sådana dumheter ?

Om det även berör storstäderna Stckholm,Malmö,Göteborg, så skall det bli intressant att höra ramaskriet som kommer att uppstå,när de märker att det är tydt i luren, De kan ju börja att släcka ned i storstäderna,så kommer det nog snart att ge sig själv.

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *