Politikerna i Landstinget Västtrernorrland den så kallade region Västernorrland har noll koll

 

 

Landstingsrådet Glen Nordlund har noll koll påläget 

God morgon Sverige ,god morgon Västernorrland.
Att våra polöitiker i den så kallade region Västernorrland har noll koll på katastrofen i vården är väl inget nytt.d e har ju överhuvidtaget noll koll på vad de fattar för beslut och vad dessa beslut får för konsekvenser, de saknar all erforderlig kunsap och kompetens för att fatta om så viktiga ingresser, som en fungerande vård utgör för oss medborgare, och skattebetalare, de fattar inte heller att de svikit och ljugit i ca 40 års tid, då de lovat utveckling av vården,dehar noll koll på läget, de fattar ionte att de beslut de fattat och allt jämt fattar om som de säger strukturella förändringar, men som är rena nedläggningen av fungerande vård i Västernorrland är rena svvket och handlar om rena lögner, 4 aktsjukhus vart först 3 då Hde slog spiken i kistan fr en gång i tiden Sveriges bästa Medicinklinik som låg i Härnösand, dehar slagit spiken i kjistan för så väl Sollefteå Akutsjukhus,och den medicinska rehabiliteringen i Västernorrland , fortfarande hävdar de i sitt oförståånd att det handlar om utveckling, fast det i själva veeket handlar om en total nedrustning, de fattar inte att det skulle ha upprättats konsekvensbeskrivningar och kostnadsanalyser, innan denna radikala sölakt av vården i Västernorrland genomfördes, politikerna fattar inte att det handlar om oss medborgare, och skattebetalare, de fattar inte att det handlar om våra liv och vår hälsa, de fattar inte ett rött lingon av attg det handlar om våra skatetmedel, som de förfarmed som om det vore deras egnam de fattar iunte att för dessa skattemmedel har vi medborgare,mskattebetalare,patienter och vårdanställda rätt att kräva en fungerande vård och god och trygg arbetsmiljö, de fattar intre att de leker med människoliv, dör dem är ett människoliv inget värt, de satsar helldre på sina egna feta löner,arvoden,konsulter chefer och stafetter, de sista en klar följd av nesrustningen i vården i Västernorrland, de fattar inte att deras beslut vilar på felaktiga grunder, tytvärr fattar inte heller vårat rättsväsen att våra lagar måste skrivas om så att det blir möjlöigt för oss medborgare,och skatetbetalare att få rätt i domstol,dit besluten överklagas.
frågan är och vem skall fatta att Vården i Sverige och Västernorrland har kollapsat, och att våra politiker i Landstinget har misskött sittuppdrag, och att det är dags för Landsinget att packa i hop .

Publicerat av

andreasmenzel

andreasmenzel

Jag heter Andreas Menzel och är född 1961 i dag arbetar jag inom Härnösands Kommun med flera datauppdrag som går ut på att söka fonder och stiftelser för Barn Ungdom Handikappade Sjuk Äldre och ett fondsystem som vänder sig till Forskare och studerande. Vidare har jag skapat ett datasystem med lätt läst litteratur samt en förteckning över bokförlag i Sverige, samt en förteckning över Lätt läst litteratur Mina fritidsintressen är Musik läsning och att debattera viktiga samhällsfrågor, där handikappfrågor och då främst tillgänglighet frågor ligger mig varmt om hjärtat. Musik och teater Kultur Resor och att läsa böcker är andra fritidsintressen dessutom är jag tvåspråkig med Svenska som modersmål , men jag talar även flytande tyska, även om jag inte använder tyska skriftspråket speciellt mycket,

2 reaktioner till “Politikerna i Landstinget Västtrernorrland den så kallade region Västernorrland har noll koll”

  1. Good way of explaining, and fastidious piece of writing to take information regarding my presentation subject,
    which i am going to deliver in academy.

    1. Hej !
      Om du kommenterar något av mina inlägg så gör det så att jag förstår vad du menar, skriv på svenska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *