Calill vill göra fullmäktige i Askersund intressantare

Fullmäktiges andre vice ordförande och förra oppositionsrådet i Askersund, Calill Ohlson, m, vill lyfta fullmäktige till en högre dignitet. Hon vill göra den politiks debatt och informationen intressantare. Förr lockade fullmäktige storpublik i Askersund nästan varje gången. Tiderna har förändrats och det gäller att komma med nya idéer. När fullmäktige var som populärast fanns det bara en TV-kanal. Många tyckte att fullmäktige med småpartier var bättre underhållningen än många program på TV. Om nu fullmäktige som tar viktiga beslut ska vara underhållning…

Calill Ohlson

 

I ett öppet brev till fullmäktiges ordförande skriver hon följande:

Calill002_redigerad-1

Calill003_redigerad-1

 

 

Publicerat av

En kommentar till “Calill vill göra fullmäktige i Askersund intressantare”

Kommentarer inaktiverade.