Hemmaprimär för IFK i fyran

 

Daniel Nilsson är en pålitlig mittfältare i IFK.
Bild: Ann-Sofie Fahlström

IFK Askersunds fotbollslag har hemmapremiär (fredag 28 april) hemma på Solberga. I fyrans premiär borta mot Adolfsberg blev det förlust med 4-1. Förhoppningsvis har tränaren Conny Eriksson fått ordning på sitt manskap till fredagens match mot Scandinavian. Gästerna vann premiären mot IF Eker med 1-0. Skyttekungen Andreas Borg saknades i premiären efter en skada i en träningsmatch men han är nu tillbaka. Istället blev spelmotorn Johan Hailee knäskadad i premiären och lär vara borta ett tag.

IFK kommer med följande trupp till fredagens match där det är avspark klockan 18.45.

Albin Danielsson-Kempemo, Gustav Åkesson, Anton Degerfeldt, Philip Larsson, Patrik Thörnkvist, Erik Danielsson ,Mattias Koch, Daniel Nilsson, Emanuel Fahlström, Andreas Borg, Johan Eriksson, Jonas Severin-Kinell, Henrik Göthe, Jesper Karlsson, Marcus Wäcklèn, och Ludvig Danielsson

Publicerat av