IFK spelade oavgjort i hemmapremiären

Manne Fahlström gjorde en bra match på mittfältet mot Skandinavian.
Bild:Ann-Sofie Fahlström

IFK Askersunds fotbollslag knep en poäng i hemmapremiären på Solberga genom att spela 0-0 mot Scandinavian FC Örebro. IFK låg närmaste en vinst men fick aldrig riktigt till det framåt. Det blev mest halvchanser. Istället var det mycket nära att gästerna tagit full pott med stolpskott i slutsekunden.

Scandinavian fick spela med tio man en stor del av matchen efter en frilägesutvisning. Men det märktes inte mycket ute på planen. Gästerna backade hem och täppte till.

IFK har precis som förra året en bra fyrbackslinje med Henrik Göthe, Johan Eriksson, Jonas Kinell och Erik Danielsson. På mitten märktes Jesper Karlsson och Manne Fahlström mest. Skyttekungen Andreas Borg försökte framåt men blev skadad och fick byta.

Ett 70-tal påpälsade åskådare kom till den kylslagna premiärmatchen i fyran.

Ove Danielsson

Publicerat av