Tre poäng för IFK mot Laxå

 

Andreas Borg gjorde IFK:s båda mål i segermatchen mot Laxå.
Bild:Ann-Sofie Fahlström

Matchen mellan IFK Askersund och Laxå , kom att avgöras på några minuter strax före pausvila. Laxå tog ledningen på en nickskarv efter en frispark genom Christoffer Larsson. Det såg märkligt ut. IFK – spelarna var helt passiva.

Kvitteringen kom strax före pausvilan genom en straff slagen av Andreas Borg. Han hade själv skapa straffsituationen. Någon minut senare gjorde Andreas segermålet 2-1, fint framspelad av Ludwig Danielsson.

Efter pausvilan radade IFK upp ett antal öppna lägen utan att få in bollen. Det blev en uppvisning i missade målchanser. Fyra-fem mål till hade inte varit någon överdrift. Det kan väl också sägas att Laxås målvakt Gustav Holmgren, gjorde ett antal fina räddningar. Tränaren Conny Eriksson och laget får jobba med att bli effektivare framför mål. Tvåmålsskytten Borg fick priset som bäste spelare i hemmalaget.

Drygt 100 personer såg matchen

Publicerat av