Lövblåsare stör sömnen för askersundare

Använd gatusopningsbil istället för lövblåsare. Det är högst märkligt att lövblåsare har införts, det borde inte vara tillåtet. Jag kan tänka mej att företag som säljer lövblåsare lyckats sälja in det till Askersunds kommun. Synpunkterna till kommunen kommer från en askersundare som inte kan sova ut på grund av lövblåsare.

 

”Tidigt på morgonen störs man av att någon arbetar med att blåsa grus från trottoaren. Det går inte att sova. Det är ett konstant brummande och väldigt ineffektivt. Ja det är bedrövligt och det handlar om bullerstörning”, påpekar askersundaren.

”Jag vet i USA och andra länder går de runt och blåser skräp och löv i stor omfattning.  Och nu har det kommit till Sverige. Det ska vara en mindre gatusopningsbil som gör jobbet och det tar bara några  minuter att få rent på mindre gator. Och sådana finns det många i Askersund”, avslutar  brevskrivaren sina protester till kommunen.

Publicerat av