Nybygget vid Vårdcentralen i Askersund

Nybygget vid Vårdcentralen i Askersund är inne på sista versen.  Ännu återstår en del markarbeten mellan nya och gamla huset. Gamla Vårdcentralen ska också snyggas upp. Det arbetet har  påbörjats .Jag har följt nybygget med kamera för Länsgårdars räkning sedan bygget startade. Nu är jag inne på sista månaden. Det har varit trevligt att lära känna de flesta på bygget.

 

Publicerat av

2 reaktioner till “Nybygget vid Vårdcentralen i Askersund”

  1. Snälla rara, ge de gamla ordentlig design. Inred med inspiration, glädje, lite kul.

    1. Bara ett litet förtydligande till mina bilder. Vill bara betona att möblerna som jag har på bilderna bara är tillfälligt där för att fylla upp tomrummen. Möblerna som ska vara i huset kommer i juni . Några har kanske trott att möblerna på bilden är de rätta, men så är det inte.

Kommentarer inaktiverade.