Dålig förlorare

Jag spelar Alfapet på nätet, fast där heter det Scrabble. Efter att ha förlorat sådär en 100 gånger händer det nuförtiden ibland att jag vinner. Och då är jag glad som en speleman.

Har spelat Wordfeud på mobilen också. Mot såna jag känner. Det gick inte bra. Jag blev så himla förbannad när jag förlorade mot t ex grannen. Funderade på att lägga ut snubbeltråd sen hon förstört min möjlighet att få ut mitt ”Z”. Spelet där kunde pågå i flera dygn och jag blev helt knäpp bara av att sitta och vänta på ett pling från motspelaren. Jag bar mobilen i handen vid alla förflyttningar inom och utom hemmets väggar. I Scrabble spelar man en match på ca 20 minuter och sen är man klar. Och där har man ett gästnummer och spelar mot ett annat gästnummer, ingen aning om vem det är alltså. Fast ibland misstänker jag faktiskt grannen!! Det är himla kul i alla fall.

Det finns förstås reklam att tillgå. Härom dan blev jag frestad att svara på en enkel fråga för en chans att vinna 100 000 kr. (Jag är väldigt intresserad av att tjäna pengar eller vinna saker, vilket är helt omöjligt eftersom jag inte jobbar och inte heller deltar i någon form av spel).

Sen jag svarat på frågan har min mejlbox fullständigt invaderats av snälla privatpersoner, jodå det är Frida Svensson, Magnus Bredberg, Jessica Olofsson m fl, som skriver till mej och undrar varför jag inte har hämtat ut mitt presentkort, min nya Iphone eller allt möjligt som jag vunnit. Här gäller det att inte vara för nyfiken och absolut inte öppna mejlet. Som tur är tar min säkerhetslösning tag i de flesta skräpmejlen.

Fast lite surt är det, tänk om jag skulle vara just den som vinner dom utlovade 100 000?

Och idag är det lördag. Då passar jag på att låssas vara extra stressad och duktig genom att byta sängkläder och köra dammsugaren. Många som går hemma hela dagarna passar på att göra sånt under veckorna, men då har jag ju såååååååååååå mycket annat att göra.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *