juleljus

Häromsistens när vi var i Stockholm besökte vi som vanligt Designtorget. Ett säkert sätt att bli av med pengar. Dom har ju så mycket mysigt där!

Den här gången köpte jag små små röda lyktor på en tråd. Lyktorna är granar, hjärtan mm och ska hängas i ris, ligga på bordet eller lite vad som helst. Nu skulle slingan upp. Men var?

Så här års kan jag inte gå förbi en tidningshylla utan att lockas av att köpa en tidning som heter nåt med ”Jul”. Nu har jag i flera stycken sett att dom har kvistar av trollhassel lite här och där. Sagt och gjort, igår gick jag en promenad ner till stan och köpte två kvistar. Dom var skrymmande att bära hem kan jag säga.

Den gamla champagnekylaren kom fram (sett i en tidning), kvistarna i och sen började jag lägga mina röda slingor. Ganska pilligt eftersom grenarna är torra och lätt går av.

När jag var färdig såg hela skapelsen ut som en amerikansk skräckfilm. Inge bra! Ur med alla slingor, dit med lite änglar och en liten fin vit ljusslinga med stjärnor. Det blev jätte-fint.

Nu grubblar jag dagligen och stundligen var dom små röda ska få vara?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *