Klar!

Nu är jag färdig med julpyntet. Kunde inte hålla mej längre! Idag har vi klätt granen och jag har ställt ut aaalllla mina tomtar och änglar. Jag är ju ganska snabb på att få till jul men också lika snabb att ta bort den. I bästa fall blir den kvar till trettondan, men det kan hända att jag gör ett ryck redan efter nyår.

Nu är här i alla fall så rött och guldigt och mysigt som det kan bli. Enda gången jag saknar vår gamla stora villa är på julen. Där kunde man verkligen julpynta. Stora härliga rum och många hyllor och bord och platser att ställa saker på. Här i lägenheten har jag inte så stort och inte så många bänkar och skänkar men det har jag förmodligen upptäckt för länge sen för när jag placerat mina tomtar så ser jag att det inte är så många. Jag har förmodligen rensat lite eftersom. Så dom räckte precis!

Tvekade lite inför att klistra tomtar på kakelplattorna. Det kanske är till att ”ta i”. Men – å andra sidan, varför inte – så nu sitter det lite figurer där också. Dom ser jättegulliga ut.

Nu ska jag börja stöka med middagen, vi får gäster ikväll. Det ska bli så himla roligt!

Igår var det en morgonrock. Här kommer:

kryss på kryss och ser man på
den ena är helt grå
och där är en gammal lada
dom ser ut att vara Jätte-jule-glada

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *