Oklart!

Igår skröt jag om att jag var klar med julen!! Och idag har jag hållit på hela dan med att göra godis och snart ska jag trilla (vilket uttryck!) köttbullar. Alltså far jag med osanning. Det lär väl inte bli klart förrän dagen innan – som vanligt!

I morse masade jag mej upp kl 0755 för att se Downtown Abbey i repris. Vilken underbar serie! Jag älskar verkligen farmorn. Hon är helt otrolig, sitter där rak i ryggen med sina ödleögon och slänger ur sig sanningar till både den ene och den andre. Sån vill jag också bli. Alltså en sån som hela släkten lyssnar på och där alla finner råden visa och omöjliga att inte följa. Råden förresten, hon ger inte råd. Hon ger anvisningar. Så här gör vi – basta! Förmodligen är det ett önsketänkande att nåt liknande skulle hända mej. Mina kommentarer och anvisningar har för länge sedan tappat sin udd och sin verkan. Barnen gör precis som dom själva tycker och det gör dom alldeles rätt i. Dom vet mer än jag om det mesta och det är väl som det ska vara år 2012.

Igår rimmade jag på en korsstygnstavla med tomtar vid en lada.

Dom är gjorda med storlek två
passar utmärkt på både häl och tå
gjorda av kärlek, har ullig karaktär
God Jul ….. jag är säker på att dom dej klär

 

 
 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *